Szállások

Tisztelt leendő Vendégeink! Szállásunk hivatalos címe Balatonboglár, Szabadság u. 28., de a gépjárművel történő megközelítés a Gábor Áron utca felől lehetséges (dupla karú sorompónál), illetve a recepciót gyalogosan elérni is innen célszerű! A KAPCSOLAT menüpont alatt találnak egy térképet a könnyebb tájékozódáshoz.

BABEL CAMP

A Kúria Panzió, Babel Apartmanok, illetve a Babel Hostel egy 5,5 hektáros park közepén, árnyas sétány mellett fekszik.A vendégek kiszolgálásáról egy "Romkocsma", és egy "Pince klub" is gondoskodik, ahol rendszeresen különböző stílusú zenekarok lépnek fel. A szállások vendégeit ez természetesen nem zavarja, mert azok elég messze helyezkednek el (ha esetleg mégis, akkor lehalkítjuk...). A városközpont, és a part (Platán strand, kikötő) pár perces sétával elérhetők.

KÚRIA PANZIÓ

5 db két kétágyas, fürdőszobás szoba, illetve 2 db négyágyas, két hálós szoba áll a vendégek rendelkezésére.ł

HOSTEL

Két-, három-, négy- és nyolc ágyas szobával, továbbá egy különálló, hét vendég részére kényelmes (pótágyazható), hostel színvonalú apartmannal rendelkezünk. A szobákhoz közös WC és -melegítőkonyha tartozik, továbbá egy nagyobb méretű társalgóhelyiség. A Hostelben ágyneműt, továbbá törölközőt biztosítunk, a meghirdetett árban benne van.

Tapasztalataink alapján kérjük, mielőtt ebben a kategóriában választ szállást, mérlegelje a hostel színvonalú szállás előnyeit és hátrányait, illetve amennyiben nem biztos benne nézzen utána ennek a szállástípusnak. Több ember, nagyobb mozgás, közös terek, közös tisztálkodási lehetőségek - a folyamatos takarítás mellett sem lehetséges minden vendég után a közös konyhát, fürdőt takarítani -, nagyobb tolerancia a többi vendég felé megfelelnek-e az ön igényeinek és az ön által elvárt színvonalnak? Amennyiben úgy dönt, hogy nem, kérjük válasszon magasabb komfort fokozattal rendelkezőt szállásaink közül. Nem szeretnénk csalódást okozni leendő vendégeinknek!

APARTMAN

4 db kétszobás (5 fős - pótágyazható), külön fürdőszobás apartman. Az apartmanokba, amennyiben pótágyra van szükség a nappaliba lehetséges elhelyezni két darab teljes értékű ágyat (nem a kanapé a pótágy!).